Min lägenhet i detaljer.

Hej hej!

Mitt hem svämmar över av onödigt plotter. Små små saker som inte har någon funktion men som ändå får vara kvar. Kanske är det så att det är detaljerna som gör det? Det är väl så man brukar säga? Jag skulle inte klara av att leva i ett hem med stilren design. Jag behöver saker omkring mig. Ibland går det lite överstyr. På mitt rum är det alltid en himla oreda, bara för jag inte klarar av att kasta bort något.... Men nu tänkte jag visa er lite saker som egentligen är väldigt onödigt i min lägenhet, men som ändå är himla fint.

Mina fisklampor som jag köpte på IKEAs barnavdelning.



En liten prins med en liten motorcykel. Jag tror att prinsen är från ett mini-askungen-slott som jag hade när jag var liten. Det glittrade och var himla tjusigt.... Motorcykeln hade min pappa och lekte med när han var liten. Han har massa gamla leksaksbilar. Fast motorcykeln är nog min favorit.



En fin serie. Jag hatar att de tog bort den från DN. Den var så himla mysig. Jag har fått den runda saken av Casandra en gång för länge sen... Första gången jag såg den trodde jag det stod "Barn är ostbågar".



Våra fina gamla kameror. Jag bara älskar att leka med de och titta hur de ser ut inuti och fungerar. Och så älskar jag ljudet när man knäpper med de. Synd bara att man måste ha nån konstig specialfilm för att kunna fota med de...




En extremt fin klocka som inte fungerar. På något sätt får den mig alltid att tänka på Pirates of the caribbean. Tavlan har min mormor ritat. Det läskiga är att det ser exakt ut som min hund, men min mormor målade den långt innan vi skaffade hund...



Koraller som vi plockade på stränderna på Borneo.



En teckning som min syster har målat när hon var yngre. Jag vet inte vad det är men jag tycker den här så himla fin. Tror att det är färgerna, de svarta konturen och träden som liksom nästan ligger ner.



Lite saker från vårt kök. En finfin våg - som inte riktigt fungerar, men den är himla fin att titta på - och en stor rostig burk. Burken påminner mig om den där rostiga burken som de hittar i Pippi.



I mitt rum sitter det en julstjärna uppe året om. Bara för att den är så himla fin.



Det var lite hur det såg ut hemma hos mig. Hur har ni det hemma?


Kommentarer
Postat av: Joanna

Bor du i egen lägenhet eller med familj?

2010-04-23 @ 18:55:43
URL: http://susochdus.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag DÖR för fisklamporna. Måste ha. MÅSTE HAAAAA. Har du köpt dem nyligen? Vill vill vill vill vill ha fisklampor. Min pojkvän kommer dö om jag ska ha sådana i vår lägenhet. Och det får han gärna göra. jag måste ju ha fisklampor. ih ih. till ikea!

2010-04-26 @ 21:12:38
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: julie

haha gud va mycket fint! älskar sånna där små konstiga detaljer, helheten blir så mycket mysigare då!

2010-04-27 @ 10:20:22
URL: http://juliesgotastory.blogg.se/
Postat av: Marie

väldigt många fina detaljer! otroligt fin gammal kamera.

2010-04-27 @ 16:24:57
URL: http://marybeat.blogg.se/
Postat av: Matilda

man ska ha massa plotter i sitt hem, det blir hundra gånger mer personligare då. jag fastnade speciellt för burken, just att den är rysk gör den till ett lite mysigt inslag.

2010-05-08 @ 10:41:41
URL: http://quietland.blogg.se/

Det är här du ska skriva:

Ditt ytterst speciella namn
Självklart kommer jag tillbaka!

Mail

Har du också en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback

  • bloglovin