Moa har internet och videobloggar ish.


Hejdå världen.


När jag gick upp i morse bakade min lillasyster scones. Så frukosten idag blev nybakade scones med jordgubbssylt och pepparmintste gjort på mynta från min mormors trädgård. Det var lovely.

Sedan bar det av till stan för att panikshoppa ett par skor och en present till den söta lilla Lotta som fyllt år. 

Nu sitter jag och pausar lite, för snart kommer pappa hem och då åker vi. Det ska bli så stört skönt att komma iväg! Jag längtar verkligen efter Tjörn! Det känns faktiskt inte ens lite sorgligt att jag inte kommer vara i Stockholm på typ fem veckor. Dock kommer jag sakna vissa... Ni vet vilka ni är. 

Men nu är det dags att säga hejdå.

Bjuder på min sommarspellista på spotify. 

I denna ljuva sommartid

Kl. 02:51


Jag älskar att hitta gamla anteckningsblock.

Jag ligger i min säng och lyssnar på poesi från Peter Doherty. Jag har hittat en massa gamla anteckningsblock - jag älskar att hitta sådana - som jag har suttit och kollat igenom. Det är speciellt en som är fruktansvärt "rolig" att läsa. Den är från en period då jag inte mådde så bra och jag ville vara någon annan hela tiden. Det var kanske typ i femman. 

Där har jag skrivit vem jag skulle vilja vara. Det är ganska intressant att läsa. Något annat som jag skrivit mycket är olika citat som jag hittat i olika böcker, tidningar och annat som jag läst. Det är ganska skoj att se vad man tyckte var vackert förut. Något annat som är så fruktansvärt roligt är mina bilder på hur jag ska bo när jag "blir stor".

Herregud vad man kan förändras! Men det kommer jag väl troligtvis säga om 10 år när jag läser det jag skriver nu...

Nu är det snart dags för min sista natt i Stockholm. Sen kommer jag åka till Tjörn och kommer först komma hem när skolan börjar. Det ska bli dunderskönt! Men det innebär också att jag inte kommer ha något internet, så vänta er inte några blogginlägg eller annat från mig ;)

Kommer väl troligtvis slänga in iaf något till inlägg innan jag sticker, men om jag inte gör det så vill jag passa på att önska alla söta personer som läser det här en alldeles underbar sommar!
Packellipacka...

Jag har haft ett mål med den här dagen.... Det var att packa till Tjörn. Jag har fortfarande inte börjat... Nu är klockan snart nio. Det är inte så bra jobbat... Och vad har jag då gjort som är så viktigt istället för att packa? Jo detta:

 • Spelat munspel
 • Lyssnat på musik
 • Lästa hela tidningen - vartenda ord!
 • Lyckats med det lätta sudokut i DN
 • Misslyckats med det svåra sudokut i DN
 • Sett på youtube-klipp
 • Lyssnat på mer musik
 • Ätit knäckebröd
 • Spelat mer munspel
 • Haft ångest för att jag inte packat.Moa och Tina ska ut på äventyr.

Jag var hemma och Tina nu på kvällen. Det var mys! Vi pratade och kom på lite saker  och vi skrev en lista om lite saker som vi ska göra... Shit vad flumm det låter.

Men nu jävlar ska det bli olala-i-come-from-playa-and-I-want-to-partaja!!!Sommarprojektet för i år.

Den här sommaren har jag ett projekt. Om jag klarar det så kommer jag kunna kryssa för en av sakerna på min "att-göra-i-livet-lista". Jag har nämligen bestämt mig för att lära mig spela munspel!

Jag åkte därför in till stan idag och besökte min kära lilla Hanna och köpte ett munspel av henne. Och sen har jag försökt lära mig spela lite under dagen... Och hur går det då?? Tja... Jag är nog inte direkt ett underbarn, men det skulle kunnat gått sämre. Här spelar jag "Mary had a little lamb", ytterst svår låt ^^. Nej men jag ska lägga upp en video i slutet av sommaren så får vi se om jag har förbättrats.Tillbaka till verkligheten.

Efter att ha varit hos min mormor i Gävle några dagar har jag kommit tillbaka till verkligheten och stockholm. Det har varit fruktansvärt skönt att vara hos min mormor och äta jordgubbar, klappa katt, sitta instängt i ett mörkt rum med illaluktande vätskor och en förstoringsapparat med Pete Doherty på högsta volym i öronen, promenader och annat mys.

Men nu blir det ett sista ryck här i stockholm. Det är nämligen så att jag åker iväg på fredag och sedan kommer jag inte hem på resten av sommaren. Så om nån vill göra något roligt så är det de här dagarna framöver som gäller.

Btw så har jag ändrat lite här på bloggen (om det ser ut som vanligt så uppdatera din webbläsare så ser det nog bättre ut). Jag har kommit fram till att jag ska ändra design en gång i månaden, så detta är alltså julidesignen. Varför gör jag då detta? Jo det är nog mest för att jag går in lite för ofta här på bloggen och jag tröttnar så fruktansvärt lätt.

Nu ska jag återigen återgå till musiken och bara slappa ett tag.


Och vi åkte långt bort.

Nu sticker jag iväg några dagar för en paus.

For all my life I´ve been waiting for something lasting.
Jag hatar verkligen att vara sjuk. JAG HATAR ATT VARA SJUK! Jag hatar sannerligen att vara sjuk. Förstår ni att jag hatar att vara sjuk?

Den här dagen har bestått av:

 • Hosta
 • Snor
 • Peter Doherty
 • Halsont
 • Mer snor
 • Näsblod
 • Yakiniku
 • Hosta
 • Bomullstussar i näsan
 • Andningssvårigheter pga bobullstussarna i näsan

GOD NATT!

Det var en gång i tiden då vi var unga och dumma.


Hur sött är inte det här? 
Hittade det här klippet på datorn från en höstsegling för en miljard år sedan!

Thåström - Anna Ternheim - Freddie Wadling

Denna kvällen har spenderats i Långholmsparken tillsammans med min familj. Vi kollade på Thåström, Anna Ternheim och Freddie Wadling. Allt var väldigt bra, men det som var lite jobbigt var att jag hade stört ont i halsen och kände mig allmänt ur form... Kanske inte bästa dagen att gå på konsert(er) på för mig...

Jag vet inte om jag ska tycka att det var positivt eller negativt att gå på konsert med min familj. Det blev ju inte riktigt samma drag som om man gör det med kompisar.... Fast det var ändå mysigt på något sätt. När jag inte såg lyfte min pappa upp mig och jag kände mig som en sexåring igen. Det händer inte så ofta! XD
Jag har aldrig känt så här tamefan!

Jag kommer ihåg när min pappas bästa kompis var på middag hos oss för några år sedan. Då började vi prata musik och han nämde bandet Babyshambles. Jag sa att jag aldrig i hela världen skulle kunna lyssna på de eftersom Pete Doherty var med där och jag tyckte att det var fel att stödja en knarkare. 

Då var jag ung och vettig, men när min kära vän Karin gav mig en skiva med Babyshambles-låtar kunde jag inte sluta lyssna. Om man hittar sådana bra artister som åker rätt in i hjärtat struntar man i vad man tidigare tyckte. Efter att jag börjat lyssna på Babyshambles började jag även lyssna lite smått på the Libertines och sedan även Peter Doherty. 

De senaste dagarna har jag verkligen knarkat (passande uttryck eller vad?) the Libertines, men det som varit lite tråkigt är att jag inte har haft de som skiva utan bara på datorn. Men idag fick jag nog. Jag var TVUNGEN att ha the libertines senaste (och sista) skiva, och det fick kosta vad det skulle kosta. 

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ville ha den skivan! Jag förstår inte hur man kan känna så inför ett föremål... Och idag, innan jag åkte och badade med lite människor, så tog jag en tur in till stan och köpte den. Och nu känns det alldeles underbart! 


Måste bara tillägga att Peter Doherty är STÖRT snygg, sexig och bäst men det kommer ni nog få höra mer av i nåt annat inlägg ^^

Sommarlovsmorgon - en kär liten tradition.

Varje sommarmorgon varje år brukar jag kolla på Sommarlovsmorgon. Det brukar vara ett skönt sätt att liksom vakna upp till, trots att det som visas där inte brukar vara det bästa XD. 

I år har det dock inte blivit av. Jag har varit för trött och helt glömt bort det. Men imorse gick jag upp 8:45, satte på te och la mig sedan i mina föräldrars säng och satte på barnkanalen. Och jag blev verkligen besviken! Hur dåliga får man vara. Det handlar typ om sport och det känns inte som att det har någon handling överhuvudtaget. Så har det iof varit de senaste åren. De fokuserar bara på de tecknade (och otecknade) små filmerna som de visar och tiden mellan de känns mest som en transportsträcka.

Är det någon mer än jag som kommer ihåg de härliga (ett ord som jag btw missbrukar sjukt) sommarloven med "Tillbaka till vintergatan"? Det var riktiga saker det! Varför kan man inte satsa lite mer på sommarlovsmorgon istället för att sätta ihop skit med den hyperaktive Nic Schröder VARJE JÄVLA ÅR!

Förlåt, men jag behövde bara avreagera mig för just nu är jag inte på det bästa humöret, och jag har stört ont i halsen... :(


 • bloglovin
 • RSS 2.0