Kanske är det så att jag...

Egentligen så är jag nog inte en artonårig flicka. För jag känner inget behov av att gå på klubbar eller supa mig stupfull på helgerna. Och jag tycker egentligen att gymnasiet bara är en himla onödig transportsträcka. När jag åker tullebana sitter jag och rullar tummarna eller pratar med okända tanter och trevliga gubbar. Nu när jag fyllde år önskade jag mig en symaskin och nu syr jag nästan varje dag. Dessutom hade jag tänkt lära mig sticka ordentligt snart.  Jag tycker även att det är megaläskigt att cykla ner gör backar, eller gå på isiga ställen.

Kanske är det så att jag egentligen är en gammal tant?

(källa)

Jag gick runt med en sommarhimmel i min påse idag.


Förlåt för obefintligt bloggande på sistone. Det har bara inte kännts helt rätt att sätta sig och skriva. Det har kännts jättefel, men nu känns det lite bättre. Jag har slutat försöka komma på meningen med den mänskliga existensen och flyter bara med istället. De senaste veckorna har varit spännande; jag har hunnit fylla arton och få en symaskin och sy en klänning och spelat megamycket sims 3 och firat jul och äta alldeles för mycket och köpa bästa parfymen och njutit över att det äckligaste året i mitt liv snart är slut.

Idag har jag (förutom att spela ännu mer sims) varit inne i stan. Jag köpte den bästa parfymen och ny concealer. Och så köpte jag tyg. Vad det ska bli är hemligt, men jag lovar att visa när det är färdigt.

Hej hej!

Hej tänkte bara säga hej. Och nej, jag tänker inte ursäkta mig för att jag inte har bloggat senaste veckan. Jag har helt enkelt haft annat för mig. Men snart är det lov, efterlängtat som aldrig förr. Och vet ni en annan rolig sak?! Imorgon fyller jag myndig. Det ska bli hur skoj som helst!

Här är förresten lite fina bilder jag hittat på sistone.(klickbara)

Lite vardagshat.

Alla skriver alltid listor om vad det bästa och finaste i livet är, men nästan aldrig har jag sett en lista på saker man inte tycker så mycket om. Därför tänkte jag skriva en liten lista om saker som jag bara hatar, det kanske inte är de mest allvarligaste sakerna, utan lite mer i-landsproblem.

Jag hatar....

.....När man precis satt på sig nya torra strumpor och sen råkar man gå i en vattenpöl.

.....När man glömt lägga i nya lakan i sängen och så upptäcker man det först när man ska sova och så är man jättetrött och så måste man starta projektet byta lakan kl. 03.37.

.....När kaffet är slut.

.....När man upptäcker att hela ens garderob består av skit man inte vill sätta på sig.

.....När ens hund har kräkts på tretton ställen i lägenheten, och man är den enda hemma som kan torka upp det.

.....När man är jättesugen på avocado, men alla man har hemma är alldeles för hårda.

.....När folk drar internskämt hela tiden som man själv inte fattar någonting av.

.....När man måste duscha och det inte finns något varmvatten.

.....När man är jättesugen på att göra något riktigt roligt men det slutar med att man tittar på en gammal talk show, äter några mjuka popcorn och går och lägger sig halv tio.

.....När man glömmer bort läxor som måste göras så får man sitta uppe halva natten.

.....När böcker och filmer inte slutar som man vill.

Goddag.

Ni kanske kommer ihåg att jag för några veckor sedan berättade att jag höll på att pyssla med en liten sak, och jag har ju helt glömt bort att visa er hur slutresultatet blev! Det var nämligen så att jag för att tag sedan såg en bild på en brosh som jag kände att jag bara MÅSTE ha. Och då tänkte jag att det kan ju inte vara så svårt att göra en sån, så det gjorde jag. Även om den blev ganska annorlunda än vad jag hade i tankarna, och även fast den har några som skavanker, så är jag så himla nöjd! Nu vill jag bara pyssla ännu mera.


Hej december.

December, en hatad och älskad månad. Jobbiga saker är kylan, mörkret, skolan men det roliga är att jag fyller myndig, det är jul och man får äta så mycket godis man vill. En annan rolig sak med december är min decemberspellista. Den blev himla tjusig faktiskt.

Klicka här för att hitta den ------> DECEMBER 2010.


  • bloglovin
  • RSS 2.0