"skräck"-kväll!

Idag skulle jag, Kajsa, Tina, Joel och Jossan ha en skräckfilmskväll. Vi hyrde en film... När vi satte på den upptäckte vi att det stod väldigt många finska namn bland skådespelarna, men när filmen visade sig vara  på engelska tänkte vi inte mycket mer  på det...

Filmen började helt okej... Ganska creepy stämning med ett barn på ett mentalsjukhus. Men sen kom det första monstret och det var verkligen dåligt gjort. Vi skrattade och sa att hon påminde oss om de finska skräckmonstrena från Lordi. Vi fortsatte titta och nästa monster påminde oss ännu mer om Lordi. Då läste vi på baksidan av filmen och hittade den här texten:

"Dark Floors är en renodlad skräckfilm där Lordi-gruppens figurer är monster som uppenbarar sig för människorna. Filmens story är skriven av Mr. Lordi tillsammans med regissören Pete Riski. Filmens signaturmelodi är också skriven av Lordi."

Efter det kunde vi bara skratta. Det var den absolut mest patetiska skräckfilmen jag någonsin sett! Herregud hur kan man ens göra en sån film?

Men det var iaf mysigt att träffa dessa söta!



Kommentarer

Det är här du ska skriva:

Ditt ytterst speciella namn
Självklart kommer jag tillbaka!

Mail

Har du också en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback

  • bloglovin