Och ja, livet rullar vidare.

Jag sitter och kollar på fight club, dricker pepparmintste och äter salamimackor. Och livet är fint. Världen är fin. Och veckan har börjat fint. 

Mina ben gör ont!

Jag har fruktansvärt ont i mina ben, om nån nu är intresserad av att veta det... 

Grattis på födelsedagen MJ.

Jag ryser när jag ser de här. Det är mäktigt. Grattis på födelsedagen Michael Jackson.







Och hur kunde det bli såhär?

Gårdagens kväll och natt spenderades hos Tina med Kajsa och Jossan. Det var mysigt! Vi kollade på film och bakade toscatårta och åt godis. 
Idag känns det som att alla är på Popaganda, förutom jag. Jag ska istället försöka lägga ner lite tid på att plugga. Hittils har det inte gått så superbra, om man uttrycker det så. Men det finns en glad nyhet! Jag får åka till Malmö 5:e december och se Pete!
Nu ska vi försöka göra lite nytta. 

En torsdag.

Ännu en dag förbi...






GRÖT

Hela dagen har jag varit sugen på gröt... Och nu efter träningen åt jag en helt korv alldeles själv och det var GOTT. 

Jag skulle seriöst kunna leva på gröt, det är så sjukt gott så det finns inte! 

Synd att man inte äter det så ofta... Men snart är det jul och då kan man äta massor med gröt! :D

Nu ska jag sätta mig framför TV:n (okej det gör jag redan men ändå) och kolla på True Blood, som alla säger ska vara så HIMLA bra. Det återstår att se...





Pussar är bra.

Ännu en dag i skolan är över. Jag är glad just nu för mitt internet har kommit tillbaka. Nu när jag varit utan internet en dag förstår jag hur beroende jag är av det. Borde verkligen försöka vänja mig av vid att använda datorn så mycket... 



Moa goes städerska.

Idag var inte en speciellt ansträngande dag... Hade två lektioner och en av de var biologi i halvklass vilket bara var flumm. Vi pratade om genetik och Volker är så härlig så det inte är sant. Jag har typ inte ätit något ordentligt idag... Jag är ganska hungrig nu, med andra ord... Borde ta och äta lite innan jag börjar med vår matte-läxa... 

Btw, idag fick jag ett jobb. Jag ska städa min mammas företags lokal, typ. Det passar verkligen mig perfekt just nu.  Jag behöver bara göra det en gång i veckan och jag tjänar bra. Så nu slipper jag hålla på och leta jobb! 





Söndagsbloggtips!

Det finns en blogg som är väldigt fin. På söndagar är det min favoritblogg. Den heter PostSecret och dit kan man anonymt skicka vykort med sina hemligheter. Varje söndag laddar de sedan upp dessa vykort och ibland så står det så himla fina eller roliga saker. Ett hett bloggtips till er som inte har läst den!

Här är några exempel på vykort!


COLDPLAY

Jag var ganska opepp på konsert igår, men när jag väl kom dit var det grymt och återigen grymt! Här kommer lite bilder och klipp! 












Huvudvärkskaos...

Jag har precis städat mitt rum... Och sitter och lyssnar på "The style Council". De är bra. Ikväll ska jag gå på Coldplay! Whoho! Fast jag var mer pepp när jag köpte biljetten... Jag lyssnar egentligen inte så mycktet på de längre... Men det kommer säkert bli mucho roligt!

Men först måste jag få min äckliga huvudvärk att  försvinna. Jag pallar inte gå på konsert med huvudvärk... 

Puss puss

Nu är hösten snart här.

Jag ska om ett litet tag sticka iväg och träna med Tina. Får se hur det går... 

Igår kväll låg jag och läste en mucho fin diktsamling. Den heter "Boulevarder och fågelsträck" och innehåller dikter från olika franska poeter. Det finns så sjukt mycket fina dikter i den! Här är en av de som är skriven av Franck Venaille:

I det otänkbara livet

Till min inre kyla
till denna stora kyla varifrån kommen?
säger jag
att den är ett gott sällskap
modig och förvisso ihärdig
sådan är dess närvaro dess närvaro
sådan är dess närvaro!
Jag bjuder den inte att återvända för att leva med mina fantomer
smärtans stora avgudabilder
med vargarna tunga efter grundlig utfodring
med föda upptryckt  ur mitt inre
ur mina muskler tålmodigt ur mina muskler
Jag säger så här, hos mig förblir den
där: i projektionen av mig själv
där: i mina lyckade positionsbyten
eko - eko - eko
hursa? av skriken fällningarna
i det otänkbara livet


Och sen bjuder jag på min spotify-höstspellista

Landet

Just nu är det bara jag och min pappa hemma. Det har sina fördelar. För det första behöver jag inte städa. För det andra blir det så att vi äter ute oftare. Idag åt vi middag på Landet vid Telefonplan. Den bestod utav god mat, sol och snygga killar som spelade fransk piano-jazz på en gammal lp-spelare. 



"What would it be like if you lived each day, each breath, as a work of art in progress? Imagine that you are a Masterpiece unfolding, every second of every day, a work of art taking form with every breath."

Första dagen i tvåan avklarad. Det kändes fel att vara tillbaka till skolan. Men jag vänjer mig nog snart. Det var i alla fall roligt att träffa alla människor. Jag har knappt träffat någon på hela sommaren. 

Dagen bestod av ett kort "hej" från Liseberg i aulan, lite tid med våra mentorer vilket innebar massa papper. Sedan typ tre timmars rast som spenderades i solen (!) i gräset. Och efter det vi alla har längtat efter.... Den första fysiklektionen.... Vi skulle typ räka ut något och jag märkte verkligen att jag inte hållit på med matte på över ett halvår. Det känns som min hjärna fortfarande sover. 

Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt. 



Moa leker nyttig.

Jag har aldrig tänkt speciellt mycket på vad jag äter. Men på sistone har jag börjat känna att jag mår allmänt bättre av att äta nyttiga saker. Så det tänkte jag fortsätta med om det går. Men som det mesta andra jag försöker mig på brukar det inte gå så lång tid innan jag inte orkar mer. Men vi får se. Dagens lunch blev i alla fall quinoa- och havregrynsgröt med min mormors jordgubbssylt.

  

En hemsk natt senare...

Jag har haft en hemsk natt... Somnade vid halv 7 ungefär... Men nu ska vi blicka framåt och inte bakåt!

Imorgon börjar jag skolan och nu har även mitt schema kommit upp... Det ser inte så hemskt ut nu, men man vet ju aldrig hur det blir i verkligheten...



Jag känner mig lite ovan med att blogga... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, känns det som. Men det kommer väl igång så småningom... Just nu kollar jag på VM i friidrott. Det här kval för Johan Wissman och Emma Green. Jag älskar att kolla på sport på morgonen. Speciellt vinter-OS. Det måste ju vara det absolut bästa sättet att vakna upp på! 



I was born by the river in a little tent. Oh and just like the river I've been running ever since.


Det här är så sjukt vackert så det är inte sant! Ni som inte förstår det förstår jag mig inte på. 

Vad vore en dag på slottet....

Idag har varit en Kajsa-dag! Och det har varit en väldigt bra dag! Och min dator har lagats! Och jag är glad!



Och så var ännu en sommar förbi...

Nu börjar den här sommaren gå mot sitt slut... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den... Om man ser på det stora hela så har jag definitivt haft bättre sommrar, men det har funnits moments under de senaste tio veckorna som har varit helt fantastiska! 

Peace and Love
Avslappnande dagar hos mormor
Smultron hos farmor
Knäckebröd+chevre+parmaskinka+honung-mackor
Hittat gamla brev
Massa alfapetsspelande
Spelat munspel i hängmattan
Manetkrig
Kväll på en ö
Mareldsbad
Madonna-konsert


Äntligen hemma!

Nu är jag hemma!!!!!!!!!!

Efter en tre timmars intressant tågresa (berättar om det nån annan gång), har jag landat i Stockholm!

Jag orkar inte skriva nu, men imorgon kan ni räkna med uppdatering så det smäller om det! :D

Puss

Uppdatering från Änghagen.

Just nu har jag internet... Tänkte därför passa på att skriva ett blogginlägg.

Jag har det helt okej här på Tjörn, fast nu börjar jag nästan längta lite hem... Det som är lite jobbigt är att det är så fruktansvärt dåligt väder hela tiden. Det bara regnar och blåser... Och det är inte det roligaste direkt... Får hoppas det blir bättre snart, annars blir jag galen!!

Pusselipuss


  • bloglovin
  • RSS 2.0