7 tankar om Oscarsgalan.

  1. James Franco är egentligen inte alls så galet snygg som jag tidigare tänkt honom.
  2. Filip och Fredrik verkade tröttare än jag.
  3. Man borde ha sett fler av filmerna.
  4. Tråkiga kläder på röda mattan.
  5. Kurt Douglas såg ut som Natalie Portman när hon gör den läskiga minen i Black Swan.
  6. Att gå och lägga sig halv sju på morgonen är inte så farligt.
  7. Oscarsgalan är varken bra eller dålig, det är bara en sån där sak som man måste se ändå.

Allahjärtansdagpyssel.

Igår var jag på finfin alla hjärtans dag middag hemma hos Frida. Jag passade på att pyssla lite, nu ska ni få se på ett busenkelt men ganska fint pyssel.

Man behöver socker, vatten, röd karamellfärg och en hjärtform.

Färga vattnet med karamellfärg och häll sen lite lite färgat vatten i sockret. Det ska vara ganska lite vatten, sockret ska bara vara lite geggigt och se till så att det inte är rinnigt eller så. Lägg sen ut socker blandningen på en tallrik så att den blir lagom tjock, och ta hjärtformen och tryck ut små hjärtan som du lägger för att torka. Låt det sen torka ganska länge (mina hade definitivt behövt längre tid) och vips så har du kärlekssockerbitar!
Saker jag stör mig på.

Ibland blir det så att man bara stör sig på saker hela tiden. Lite så har det varit senaste veckorna, så här är en lista på saker jag stör mig på lite extra mycket just nu.

Risifruttireklamerna. Varför ska det alltid vara kända idrottare som frontar deras reklamer? Som att Risifrutti på något sätt skulle vara ett nyttigt mellanmål, eller något som är bra att äta efter träning! Risifrutti innehåller ju typ bara socker! Hur i hela fridens namn kan alla dessa idrottare stå bakom det varumärket?

Att Balmain klassas som punk. Jag blir så vansinnigt irriterad varje gång jag ser något moderepotage där de ska visa upp en lite punkig stil, och så har modellerna på sig Balmain. Om man har råd att ha på sig Belmain så kan man fan inte klassa sig som punk. Det är ju på riktigt mer punk att gå naken än att ha på sig Balmain.

Flambering i filmer. Har ni tänkt på hur ofta folk flamberar i filmer, speciellt romantiska komedier? Det är helt absurt att folk som lagar mat i filmer alltid ska flambera, för hur ofta gör någon det i verkligheten?

Meningar som "sanningarna om lögnerna". När man har en kort mening som till största del består utav två ord som är varandras motsatser blir jag bara väldigt irriterad. Varför vet jag inte riktigt, men jag tycker de är väldigt jobbiga att läsa.


Februari alltså?

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men det har funnits så mycket annat som har behövts göras och tänkas på och så. Men nya tuffa inlägg är på g, så snart kommer jag igen. Februari är här igen och det känns väl ungefär lika deprimerande som februari alltid brukar göra. Men bara för att liva upp det lite ska ni få min feta spellista för den här månaden. FEBRUARI 2011.  • bloglovin
  • RSS 2.0